RO Study
👤
DariaErika
DariaErika
26-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Ex 3 punctul a
ofer 20p
Răspuns :
Nikita9999
Nikita9999
26-11-2015
e foarte usor [1,2,3,4]
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Loripavel
Loripavel
26-11-2015
X=0,1,2,3,4,5,6,7,
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Imi Explice Folosirea Unghiului Diedru Intr-o Piramida?Piramida Patrulatera VABCD Unde Vo=3 radical Din 2,VA=6.a)marimea Unghiului Dintre(VAC) Si
Ce Ati Desena Daca Ati Fi Un Mare Pictor Care Ar Trebui Sa Faca O Opera De Arta la O Mare Decernare?Vreau Si Comentari!
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:In Urma Unei Cercetari Realizate Pe Copii Cu Varste Cuprinse Intre 4 Si 6 Ani,psihologii Au O
Salutare,am Si O Intrebare.Am Scris La Examen La Subiectul I Ex 2 Ca ,,Rolul Virgulei In Secventa Bine-ai Venit,An Nou!...este De A Marca Un Substantiv In Voca
Sunt Bune Senonimele : Deoarece-intrucat , Cer-poruncesc/spun linistit -bland?
AJUTORR NU STIU DACA AM FACUT CORECT:Trebuia Sa Transcriu 2 Prop. Subordonatoare Din Textul Urmator: Cand Sunt Scrise Bine, Romanele Constituie In Sine Povesti
Virgula Poate Sa Marcheze Vorbirea Directa Sau Vocativul?
La Examenul De Azi Toata Lumea Zice Ca Masura Versurilor La Exercitiul 3 Era De 4-6 Dar Nu Inteleg Cum , Mie Mi-a Dat 5-7 Silabe .Explicatimi Si Mie Va Rog
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Deci Se Considera Corect Daca La Subicul I Punctul 3 Ziceam Ca Masura Versurilor E De 4-6 Silabe?