RO Study
👤
Giamasando
Giamasando
25-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu printr-o si printr-o
Răspuns :
AndryAndra123
AndryAndra123
25-11-2015
Printr-o curte erau pasari mar.
A trecut un cui Printr-o sticla.
Answer Link
Bejana29
Bejana29
25-11-2015
El a trecut prntr-un gard.
Ea a ramas printr-o ramura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 240. Primul Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Doilea, Iar Al Treilea Este Cât Diferența Dintre Primul Și Al Doilea. Aflați Numerele.
Vă Roooog Oooo, Am Nevoie De Ajutor
Ce O Celulă Din Corpul Uman?
Suma A Trei Numere Este 200. Primul Număr Este De 3 Ori Mai Mare Decât Al Doilea, Iar Al Treilea Este Cât Suma Dintre Primul Și Al Doilea. Aflați Numerele.
Va Rog Mult Daca Puteti Sa Mi Si Explicati! Sa Se Scrie Ecuatiile Urmatoarelor Reactii Chimice:
Se Considera Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB CD AB>CD AB=40cm CD=24cm UnghiulA=unD=90° unABC=45° Calculati : a)h Trapezului ABCD b)aria Triunghiului BCD c)
Am Nevoie De Ajutor La Exercitiul 2!Va Rog Frumos Sa Fie Cu Rezolvare Clara E Foarte Important! Multumesc Anticipat!
Tema 4 - Bullying - Un Fenomen De Amploare În Şcoli. A Te Documenta În Această Privințăpresupune Să Ne Punem Putin Masca Seriozităţii Şi Să Reflectăm Şi Asupra
Un Teren În Forma De Pătrat Cu Latura De 122 M Se Împrejmuiește Cu Un Gard. Câți Metri De Sârmă Trebuie Cumparați Pentru A-l Împrejmui De 5 Ori?
Să Se Determine Funcția F:R-R, F(x)=ax+b, Cu A,b Aparțin Lui R, Astfel Încât Punctele A(1/2,-1/2) Și B(0,3) Să Aparțină Graficului Funcției.