RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-11-2015
Limba română
a fost răspuns
proverb pisica blanda zgaraie rau
Răspuns :
Alcarenupreastie
Alcarenupreastie
24-11-2015
Ia exemplu un prieten care se da pe langa tine care cica iti este "prieten" si cand ai nevoie de el nu te ajuta te raneste.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Rezultatul Descompunerii Termice A Unui Compus Anorganic Cu Masa De 19,2g Se Elimina 13,44 L Amestec De Gaze Densitatea Fata De Hidrogeb A Caruia Este Egala
Defineste Sensul Cuvintelor: Plumb,isprava,castel,tabachera,satir,baioneta,a Se Fali va Rog
27^{x} + 12^{x} = 2 × 8^{x}
Puteti Sama Ajutati La Un Exercitiu a)Dubleaza Suma Numerelor 132 Si 98. b)Mareste De3 Ori Diferenta Numerelor 547 Si 327. c)Micsoreaza Numarul 245 Cu Produsul
COMENTAREA VIRGULEI Sa Curga Val De Lacrimi Si Singele Cu Riul, Ce Roada Vor Aduce Cind Munca Nu Le-ajuta? De N-ar Pica Sudoarea Pe Glii, N-ar Creste Griul, Cac
O Prisma Patrulatera Regulata Este Inscrisa Intrun Cilindru, Raza Bazei Caruia Este Egala Cu 5 Cm Si Inaltimea Cu 12 Cm. Sa Se Calculeze Aria Totala A Prismei.
La Ex. 659 Corect Ar Fi D.(asparagicul) Dar Eu Nu Ajung , In Urma Reactiilor , La Acest Compus Si Nu Imi Dau Seama Unde Gresesc.
Am Nevoie De Ajutor,la O Piata Agricola S-au Transportat 168 Lazi Cu Rosii,unele De 8kg Si Altele De 10kg.cite Lazi Au Fost De Fiecare Fel,daca In Total S-au Tr
Micșorând Vecinii Unui Număr De 2 Ori Obții Numerele 300 Respectiv 301
Scrie Cate Un Sinonim Pentru Pentru Cuvintele Date:mandra,samanul,manios,reste