Răspuns :
Langa noi sta o familie cu 12 copii. Sant foarte saraci ,nu au nici ce manca .Intr-o zi am vazut ca mancau cojile de cartofi pe care le aruncase mama mea la gunoi .Asa mila imi era de ei .Nici la gradinita si nici la scoala nu merg .Nu au bani de rechizite .Am mers si le-am dus hainute si ceva de mancare. Nefericirea si tristetea de pe chipurile lor disparuse pentru o clipa .Nu le venea a crede Unul din ei se uita la ciocolata si nu stia ce este .A inceput sa planga cand a vazut pentru prima oara o masinuta de jucarie.Acei copii nu au nici un drept ,cei mari muncesc de dimineata pana seara pt o bucata de paine .Nu stiu sa scrie sau sa citeasca .Pacat ca nu au carte .Pacat de ei .
Intr - o casa cu 10 copii .Neajunsurile sunt multe , conditiile de trai nevoiase ... Insa copii se au uni pe alti ... au suferit cei drept copii rad la scoala de ei cel mai mult rad de David ! De exemplu a venit cu incaltamitea rupta toti copii au ras de el doar o fea si un baiat mai mari ca el s - au dus si iau luat incaltaminte si rechizite.
Degeaba pentru copii ei urau sa fie batuti acasa crud si nemilos!
Degeaba pentru copii ei urau sa fie batuti acasa crud si nemilos!