RO Study
👤
Laurentiu13
Laurentiu13
18-11-2015
Matematică
a fost răspuns
care sind divizorii lui 92
Răspuns :
Enicadenisa
Enicadenisa
18-11-2015
Divizorii lui 92 sunt: 1,2,4,46,23
Answer Link
Nicolaescuadrian
Nicolaescuadrian
18-11-2015
da acestia sunt, este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numărul Pătratelor Perfecte A Doua Cifre 3ste Egal Cu..
Alegeti Raspunsul Corect Ex 2
Alegeti Raspunsul Corect Ex 2
În Figura 1, Pătratul ABCD Reprezintă Schematic O Placă De Gresie Care S-a Spart În Trei Bucăţi Reprezentate De Triunghiurile DAE Şi EBF Şi De Patrulaterul DEFC
A Doua Linie Fiind Dat Un Text Aflat Pe Mai Multe Linii, Să Se Afișeze A Doua Linie Din Text. În Cazul În Care Textul Nu Conține Minim 2 Linii Se Va Afișa Text
Toate Momentele Actiunii/momentele Subiectului Importante Din Cartea Cronicile Narniei Volumul7 Dau Coroana Am Nevoie Urgent
Buna Am Nev De Aceasta Problema Va Rog Frumos Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie (dacă Chiar Nu Puteți E Ok Și Aici Doar Sa Îmi Ziceți Ce Înseamnă * Dacă E Ne
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
13 Pe Planul Triunghiului Dreptunghic ABC, A = 90°, AB = 3 Cm Şi AC = 4 Cm, Se Ridică Perpendiculara AM, AM = 1 Dm. Aflați: A) Distanţa De La Punctul M La Dreap
8. La Fabrica De Dulciuri Se Pregătesc Diverse Sorti- Mente De Bomboane Şi Se Ambalează În Pungi A Câte 28 De Bucăți. Observă Lista Alăturată Şi Află: A) Câte P