RO Study
👤
Elisa8
Elisa8
11-11-2015
Limba română
a fost răspuns
va rog frumos ex 3 , 1 de jos si 2 de jos
Răspuns :
Ade08
Ade08
11-11-2015
Predicativa- Noi suntem la școală.
Auxiliara- Ar fi fost frumos dacă mergeam la Brăila.
Predicativa- Am avut un papagal.
Auxiliara- Am cantat în corul școlii.
Predicativa- Vreau sa merg la Andreea.
Auxiliara- Eu voi merge la școală.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complecteaza Propozitiile Cu Forma Potrivita A Verbului ,, A Fi". 1) Cine-- Acolo? 2) Nu-- Creioanele Pe Masa ! 3) Nu--- Nimeni Acasa? 4)Vecinii-- Acasa.
O Propozitie Va Rog Cu Expresia A Fi Pe Ultima Suta De Metri:;;;a Se Trezi In Ceasul Al Doisprezecelea
Un Corp Cu Masa De 100 Kg, Ce Se Gaseste Initial In Repaus Pe Un Plan Orizontal, Este Actionat De O Forta F=100 N Timp De 5 Secunde, Iar Dupa 10 Secunde De Cand
Deosebiri Intre Munti Si Dealuri
Stabileste Masa Si Volumul Apei Necesare Pentru Pregatirea:a)unei Solutii De 8%din 6g De Sare B)unei Solutii De 5 %din 200g De Sare
Un Teren De Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De Doua Ori Mai Mare Decat Latimea. Daca Cele Doua Dimensiuni S-ar Mari Cu Cate 10 M, Aria Terenului Ar creste Cu
Realizati O Compunere In Care Sa Criticati/apreciati Comportamentul Tanarului Goe(DL.Goe De Ion Luca Caragiale) De Jumate De Pagina Dau 90 De Puncte + Coroana
Un Text Despre Gavriil Banulescu-Bodoni!:)
Transformarea Energiei Mecanice La Aruncarea Vertical Sus A Unei Mingi Pînă La Momentul Prinderii Ei( Eseu)
Demonstrati Ca Textul BUBICO De I.l.Caragiale Apartine Schitei VIZITA 10 Randuri