RO Study
👤
Eri2
Eri2
02-11-2015
Limba română
a fost răspuns
un sinonim pentru cuvantul voios
Răspuns :
Adrianaoancea20
Adrianaoancea20
02-11-2015
bine dispus ? vesel ?
Answer Link
Denismaster
Denismaster
02-11-2015
Sinonimul pentru voios este energic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In Q Ecuatia 3 Supra 2 ( X+1 Ssupra 2) + 1 Supra 3= 5 Supra 6
3x-2y Supra 4 X + Y = 2 Supra 3 ,atunci X Supra Y
O Probă De 1,3 G Amestec Propan/ Propenă Este Barbotată Peste 80 G Soluţie De Br2de Concentraţie Procentuală Masică 2%.Dacă Reacţia Are Loc Cu Decolorarea Total
Avem Functia F:[0,+infinit)->R, F(x)= Radical Din X - 1subpunct: Verificati Daca Dreapt De Ecuatie Y=1/4 * X (fractia Ori X) Este Tangenta La Graficul Functi
Scazatorul Este Predecesorul Numarului 500.Diferenta Este Cel Mai Mic Numar Impar De 3 Cifre Care Are Cifra Sutelor 4.Cat Este Descazutul?
Nu Stiu Ce Mi-a Venit Prin Cap, Ca Imi Vine Numai Sa Desenez. Afirm Ca Am Putin Talent La Desen. Nu Ma Pricep La Peisaje. Acum Vreau Sa Merg In Pas Cu Moda, Mai
Putin Ajutor Cu Textul?Sunt Incepator Si Am Nevoie De Nota. Este Un Text In Care Trebuie Sa Folosesc Adjective La Diferite Forme.. (superlativ De Superioritate/
CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE?9(6x+3)+2=5x=?
Prezinta Semnificatia Strofei : '' Si Vine, Ca-n Vremi De Demult, Din Margini, Un Bucium De-alarma,
Intr O Livada Sau Plantat 30 De Pomi Fructiferi. Dimtre Acestia 8 Sunt Meri 7 Sunt Peri Iar Restul Pruni . Cati Pruni Sau Plantat ?