👤
a fost răspuns

Traduceți următorul text vă rog dau FUNDA

GLASGOW BOY'S AMAZING WIN
Kelvin Dale, eighteen,from Glasgow in Scotland recently won an amazing $1.7 million. He is one of the youngest-ever lottery winners.

One Saturday evening. Kelvin and his father were watching the National Lottery on television. When the first three numbers matched his numbers. Kelvin was thrilled. He thought he'd won $10. But then the fourth,the fifth and finally the sixth numbers all marched his. Dad and I jumped up and danced round with excitement says Kelvin, who had picked the six winning numbers at random. It was an amazing night. The next day Kelvin found out that he had won $1.7 million. His father laugned when Kelvin had to barrow $30 for the coach fare in order to go to London and collect his cheque! He returned home in the back of a stretch limousine. VREAU SĂ TRADUCEȚI ACEST TEXT DIN ENGLEZĂ ÎN ROMÂNĂ VĂ ROG DAU FUNDA

Răspuns :

Uimitoarea victoria a băiatului Glasgow
Kelvin Dale , optsprezece, din Glasgow în Scoția a câștigat recent un uimitor premiu de 1.7 milioane de dolari .El este cel mai tânăr câștigător la loterie .
O sâmbătă dupa-amiază.Kelvin și tatăl ei se uitau la Loteria Națională la televizor. Când primele trei numere erau la fel ca ale lui .Kevin era surprins.El a crezut ca a câștigat 10 dolari.Dar când al patrulea,al cincilea și în final toate numerele se potriveau cu ale lui.Tata și eu am sărit și dansat de bucurie spune Kelvin , care a nimerit cele șase numere câștigătoare la nimereala .A fost o noapte uimitoare .Următoarea zi a aflat ca a câștigat 1,7 milioane de dolari.Tatăl lui a ras ca Kelvin a împrumutat 30 de dolari de la antrenor pentru a merge la Londra sa își revendice premiul !El s-a întors acasă în spatele unei limuzine lungi.
Castigul uimitor al unui baiat din Glasgow

Kelvin Dale, de 18 ani, din Glasgow, Scotia, a castigat de curand uimitoarea suma de 1,7 milioane dolari. El este unul dintre cei mai tineri castigatori la loterie.

Intr-o sambata seara, Kelvin si tatal lui se uitau la televizor la Loteria Nationala. Cand primele trei numere s-au potrivit cu ale lui Kelvin a fost emotionat. Se gandea ca va castiga 10 dolari. Dar apoi al patrulea, al cincilea si in cele din urma si al sasesea s-au potrivit cu numerele lui. "Tata si cu mine am sarit in sus si am topait de bucurie" a spus Kelvin. In ziua urmatoare Kelvin a aflat ca a castiga 1.7 milioane de dolari. Tatal lui a ras cand Kelvin a trebui sa imprumute 30 de dolari pentru biletul de autobuz ca sa mearga la Londra si sa isi ridice cecul. S-a intors acasa pe bancheta din spate a unei limuzine.