RO Study
👤
Sunet
Sunet
20-10-2015
Chimie
a fost răspuns
Cum se calculeaza randamentul și conversia?
Răspuns :
Ionut80
Ionut80
20-10-2015
Ea se calculează prin aplicarea adunării
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Ex .10 Date Cart:. De Vacanta Vara Repetam Și Nu Uitam Română-matematica Clasa A 3-a
URGENT!!! 1. Împărțind, Pe Rând, Numărul Natural N La 18 Şi La 24, Se Obţin Câturile Nenule Şi Resturile 13, Respectiv 19. A) Numărul Natural N Poate Fi Egal C
10 Citiți Enunțurile Și Rezolvați Cerințele. A Arătați Că, Pentru Oricare Trei Numere Naturale Consecutive, Cel Puțin Unul Este Divizibil Cu 2 Şi Cel Puțin Unul
Care Sunt Formule De Adresare Politicoase ?:-Ex:Hello-...(pt O Persoana Mai In Varsta In Engleza)
Bună! Am Nevoie Pentru Școală De Câteva Exemple De Melodii Mai Vechi, Pe Care Aș Putea Face O Coregrafie, Nu Vreau Manele Sau Astfel De Chestii, Nici Yny Sebi,
45. In TriunghiulABC, M(A)=60°; Bisectoarele Interioare BB', CC'se Intersectează În I. Să Se Demonstreze Că Patrulaterul AB'IC' Este Inscriptibil.
A) Se Considera Un Triunghi Care Are Lungimile Laturilor Exprimate Prin 3 Numere Consecutive, Iar Perimetrul De 39 Cm. Aflati Lungimile Laturilor Triunghului b)
Scrisoarea II → Formulează Răspunsuri Potrivite Pentru Întrebările De Mai Jos: 1) Care Este Soluția Găsită De Copil Pentru A Plimba Baltoacele? Scrisoarea II →
6p. 8. Cât Este Suma A 3 Numere Consecutive, Dacă Numărul Din Mijloc Este 2 222? Mă Poate Ajuta Cineva
Vă Rog Dau Coroană!⭐️ Realizeza De Minimum 200 De Cuvinte, O Compunere Narativa In Care Sa Relatezi O Intamplare Frumoasa In Vacanta. Vei Introduce O Secventa D