RO Study
👤
Valentinavalen
Valentinavalen
18-10-2015
Matematică
a fost răspuns
AC=11 cm si AB=5 cm,calculati BC
Răspuns :
Samyy
Samyy
18-10-2015
BC=AC-AB=
=11-5cm=
=4 cm!
Sper ca te-am ajutat !!
xD~samyy
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(Dau 100) Analizați Toate Cuvintele : Cenușii Nori Alunecaseră Ziua Întreagă Pe Cerul Posomorât Al Unei Ierni Eterne. Soarele Nu Apărea Des, Iar Când O Făcea S
Am Nevoie Foarte Rapid Pls
Completează Schema Asemănătoare Partea Despre Mi A Amintit De Titlul Se Potrivește Pentru Că Personajul Este Ca Mine Pentru Că Titlul Autorul Cel Mai Mult Mi A
Fie Functia F: R → R, F(x)=3x + 6. a)Reprezentati Grafic Functia F Cu Ajutorul Punctelor De Intersectie A Graficului Cu Axele De Coordonate. b)Calculati Distant
10. În Figura Alăturată Este Reprezentată Schema Circuitului Electric Şi Graficul Dependențel Intensității Curentului Funcție De Tensiunea Aplicată La Borne Pen
De Ce Crezi Că Broscoiul Și A Dorit Prietenia Prințesei?
⑨5. Construiește Pe Caiet Un Triunghi ABC Ale Cărui Laturi Măsoară: AB = 8 Cm, BC = 7 Cm, CA = 6 Cm.
Crezi Că Un Autor Poate Scrie În Cărțile Sale Despre Prietenii? Scrie Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Susții Răspunsul La Întrebarea
1. Numeşte Câte Un Sinonim Pentru Sensul Din Text Al Cuvintelor Loc Şi Nimereşti. 2. Explică Rolul Cratimei În Structura A-ți (întipări). 3. Construieşte Un Enu
Prin Arderea A 164g Alchina Se Obtin 268,8l Co2 (c.n) Se Cere: a. Formula Moleculara b. Scrie Si Denumeste Alchinele Izomere Care Corespund Cu Formula Molecular