RO Study
👤
Adelfinu
Adelfinu
18-10-2015
Limba română
a fost răspuns
familia lexicala a cuvintului cresc
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2015
cresc
creste
crescusera
cresteam
crescusi
crestesera
crescusera
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
18-10-2015
cresc-crescuse, sa creasca,crescut,crescusem ,crescuseram,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua! Ma Puteți Ajuta Va Rog? Un Client Vrea Sa-si Puna Parchet Pe Suprafata 8 M Lungime Si 5 Latime. Un Pachet Acopera 3,5 Metri Patrati. Cate Pachete Tre
16 Determinați, În Fiecare Caz, Toate Numerele Întregi X Care Verifică Relația:g Lxl +3+ Lxl= 17h (lxl +3 Lxl)= 60repede
Care Sunt Cele Mai Mici Numere Întregi Pozitive, Cu Proprietatea |c-a-b|=0? |=modul Trebuie Sa Aflu Numerele A,b,c. Trebuie Sa Fie Distincte
Masurile A Doua Unghiuri Exterioare Ale Unui Triunghi Sunt Egale Cu 123 Grade Și 68 Grade, Determinati Masurile Unghiurilor Triunghiului
Aflați Numerele Naturale X, Știind Ca X+2 ⋮ 14 Si 10Aflați Numerele Naturale X, Știind Ca X-1 ⋮ 32 Si 30≤x≤140Aflați Numerele Naturale X, Știind Ca X-2 ⋮ 24 Si
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Ex 24!!! Explicații Pas Cu Pas!!!! Am Nevoie De El Până La Ora 12!!!Mulțumesc Anticipat!!!
Studiati Monotonia:f:[0,+infinit)->R,f(x)=2e^x+3x^2-2x+5as Vrea Cu Explicatii Va Rog
Ex 9, Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!!
Da-ti-mi Si Mie Va Rog Rezolvarea La Ex 8 Cu Tot Cu Desen Mersi
Buna,am Și Eu Nevoie De Ajutor. Rescrie Propoziția Urmatoare,astfel Incat Complementul Direct Sa Fie Exprimat Printr-un Clitic Pronominal Personal:„citind Carte