RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Descompuneti numerele 136,2.505 si 337
Răspuns :
Nicola9
Nicola9
07-10-2015
136=100+30+6 2505=2000+500+0+5 337=300+30+7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{
Explică Ortografia Substantivului Cărbunii, Prezent Din Text. (George Topîrceanu, Focurile)
Salut, Sunt Intr-un Impas. Am Bacul Anul Acesta Si Sunt Indecis Intre Bios Si Info. Ar Fi Variante: Info, Bio Materie 9-10 Sau Bio Materie 11-12. Problema E Ca
Make Affirmative Or Negative Imperative Sentences And Write Them Down. Be Careful/you Cross The Street Bully/classmates Watch TV/too Much Be Jealous Of/your Cla
Un Motociclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Delta T=6h.Sa Se Afle Aceasta Distanta,daca Se Stie Ca Motociclistul S A Deplasat Delta T1= 3h Cu Viteza V
Make Affirmative Or Negative Imperative Sentences And Write Them Down. Be Careful/you Cross The Street Bully/classmates Watch TV/too Much Be Jealous Of/your Cla
Descoperă În Textul Basmul Toamnei, De Ionel Teodoreanu:E. Un Predicat Verbal Exprimat Prin Verb La Timpul Prezent. F. Un Subiect Exprimat Prin Substantiv Comun
5. Complementul Unui Unghi Cu Măsura De 60° Are Măsura Egală Cu: A. 45° B. 90° C. 60° D. 30°