RO Study
👤
Babamorsa
Babamorsa
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce ii cu maro urgent pls
Răspuns :
Dianaalex
Dianaalex
05-10-2015
maro pot sa fie mai multe; copac birou lemn
Answer Link
Giubella51
Giubella51
05-10-2015
scoarta copacului , cafeaua , ciocolata cu lapte , creionul , pixul(unele) ,carte (unele) , coperta (unele) , dulapul , etc ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5⁵+(5/5)³-(1/5)²=25- Aducerea Fracţiilor La Numitor Comun - Obţinerea Fracţiei - Efectuarea Operaţiilor Cu Puteri - Răspuns CorectAjutooooor ! .. Mulţumesc
Lungimea Diagonalei Unui Patrat Cu Perimetrul De 24 Cm Este Egal Cu ...cm ?
Puteti Sa Imi Dati Idei Pentru Descrierea Unui Peisaj
Va rog Macar O Ideea La Ce As putea Scrie ,un Eseu La Tema :''Mă Simt Sigur Cand Navighez pe internet,deoarece Stiu Ce Trebuie Sa Fac'''
Daca In Triunghiul ABC Exista Relatia : (p-a) · Ctg [tex] \frac{B}{2} [/tex] = P · Tg [tex] \frac{A}{2} [/tex] ,atunci Sa Se Arate Ca Triunghiul Este Isoscel.
De Ce Testele De Urina Reprezinta Un Mijloc Eficient Pentru A Afla Daca Sportivul A Consumat Droguri Sau Medicamente Interzise De Regurile Competitiei????? va R
2 Kg De Malai Costa Cat Un Kg De Orez Iar 2 Kg De Orez Cat Un Kg De Ciuperci Cat Cost 3 Kg De Orez Si 5 Kg De Malai Daca 5 Kg De Ciuperci Costa 60 Lei
.Scrie,in Trei Enunturi,ce Ai Invatat Din«lectia» Filosofului Voltaire
Se Stie Ca Pe Tarmurile Australiei De Sud-est Cad Precipitatii Medii Anuale De1000-2000mm.Argumenteaza 2 Cauze Care Determina Asest Fapt.Please!
Redacteaza O Compuner 20-25 Randuri Cu Titlul "Ulita Copilariei "