RO Study
👤
Spartacusgladia
Spartacusgladia
30-09-2015
Istorie
a fost răspuns
O propozitie cu cuvintul panteon
Răspuns :
McDonalds28
McDonalds28
30-09-2015
Am fost in excursie la panteonul din Roma.
Panteonul grecesc este o antichitate straveche.
Invatatoarea n-ea spus istoria panteonuluigrecesc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCD Paralelogram Cu A=72 Cm Patrati Si O Intersectia Diagonalelor Sale. Aflati Aria Triunghiului AOD. Rezolvare+Desen Va Rog!Si Repde! Rezolvare, Nu Doar Rezul
Compune Probleme Pe Baza Reprezentărilor Grafice De Mai Jos Rezolva
La Un Magazín Sau Adus 19 Laditie A Cate 12kg Mere Si 15 Ladite Cate A 10 Kg Pere.Sau Vandute 135kg Mare Si 98 Kg Pere.Cat Kg Fructe Au Mai Ramas.
Vă Rog E Pentru Mâine.Dacă Nu Înțelegeți Ceva Îmi Spuneți.Dau Coroana.Help Me!
O Firmă De Transport Practică Un Tarif De 4 RON Și 50 De Bani Pe Kilometru Câți Lei Se Vor Plăti Pentru O Distanță De 50 Km
De Ziua Lui Ionut Mama Acestuia Face 3 Torturicu Arome Diferite.la Masataie Fiecare Tort In 12 Parti Egale.din Primul Tort S A Mancat O Treime, Din Al2 Lea O Do
Am Nevoie Urgent De Sin, Cos, Tg Și Ctg Pt Unghiurile 120, 135, 150. Mâine Am Teza Si Nu Stiu Daca Sunt Cele Pe Care Le Am Deja.
În 2 Lăzi Sunt 58 Kg. De Mere. După Ce Din Ambele Lăzi Se Iau Cantități Egale De Mere, În Prima Ladă Rămân 25 Kg, Iar În A Doua Rămân Cu 6 Kg. Mai Puțin. Câte K
Va Rog Frumos Imi Puteti Spune Repede Ce Caz Are Un Numeral Adverbial ?
Calculați: a) [(-3) La 25+(-3) La 24]:(-9) La 12 b) [(-2) La 31+(-2) La 32+(-2) La 33]:8 La 10 c) [(-5) La 20+5 La 21]:(25 La 11-25 La 10×19)