RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se scrie numărul 1989 în cifre Romane?
Răspuns :
Marina64826
Marina64826
29-09-2015
O mie noua sute optzeci si noua
Answer Link
Agentdarius
Agentdarius
29-09-2015
numarul 1989 se scrie MCMLXXXIX
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Anca Este Cu 5 Ani Mai Mica Decat Sora Sa.Ele Au Împreuna Varsta Mamei Cu 12 Ani În Urma .Stiind Ca Mama Are Acum 35 De Ani, Sa Se Afle Varsta Fiecarei Fete.
Creati 3 Propozitii In Care Sa Folositi Trei Sensuri Diferite Ale Verbului A Netezi
Descompuneti In Factori Va Rog Ex 9 Si 10,multumesc
Dati Exemple De Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvine: A Jeli , Artagos , A Cuvanta , Mania , Sa Ispraveasca
Să Se Determine Valoarea Lui A Aparține R, Ştiind Că Ecuația 2xpătrat +ax-4=0, X Aparține R Are Soluția -4. Rezolvă Apoi Ecuația Pentru Valoarea Determinată A
*DACA A+m=10, Si A+n=20,atunci A+a+m+n=?
Coborând Din Deal În Vale Mi-a Ieşit Doru-n Cărare. Doru Prinde-a Mă-ntreabă: Doru-mi-i De Cineva? Eu La Dor Am Prins A-i Spune: -Măi Dorule, Măi Nebune! Mai Vă
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema Cat Mai Repede: Un Biciclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Patru Zile. In Prima Zi Parcurge O Cincime Din Dru
Demonstrati Ca Lumina, Iarna De Ion Pilat Este Un Pastel ........cam De O Pagina A4....Repede Dau Coroana Celei Mai Bune...
C++ Se Citește Un Număr Natural N. Să Se Determine Suma Divizorilor Impari Ai Săi. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul N. Date De Ieşire