RO Study
👤
Sandudiacov
Sandudiacov
28-09-2015
Geografie
a fost răspuns
ce este sistemul solar pentru voi
Răspuns :
Kokolino19
Kokolino19
29-09-2015
S. s.
este un ansamblu alcătuit di Soare (98%), 8 planete, sateliti naturali, asteroizi, comete , meteoriți, praf cosmic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
+4 3. Folosește Proprietățile De Asociativitate Şi Comutativitate Şi Calculează Cât Mai Rapid: A) (-4) (-213) (+25); . D) +50 (-17). (-200) (-3); B) +2 (-117) (
Writing Look At The Picture. Write Down What You Can See. Compare With Your Partner.
Monica Vrea Să-şi Cumpere O Bicicletă Care Costă De 735 Lei. În Fiecare Lună, Părinţii Îi Dau Câte 150 Lei, Iar Bunicii 100 Lei. Cât Timp Trebuie Să Economiseas
Scrie O Compunere Despre O Drumeţie de-a Lungul Unui Râu În Care Să Incluzi: . . un Subiect Exprimat Prin Substantiv Propriu; • Următoarele Verbe Cu Funcția De
1. În Triunghiul ABC Cu KA = 90° Notăm Cu M Mijlocul Laturii BC. Ştiind Că: A) BC= 10 Cm, Aflați AM; C) AM= 12 Cm, Aflați BC; B) BC= 26 Cm, Aflați AM; D) AM= 15
Bunaaa,ma Puteți Ajuta Va Rog Cu Acest Exercitiu?!,,Reciți Inceputul Piesei De La Pagina 154 Si Grupati Indicatiile Autorului În Externe Și Interne"Dau,15 Punct
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni
De Ce Basmele Au Intotdeauna Un Final Fericit?
Mate Va Rog Ajutați-mă Va Dau Coroană
Broasca Mico Se Antrenează Pentru Concursul De Atletism Sărind Din Piatră În Piatră În Jurul Lacului Ea Înconjoară Lacul De Cinci Ori Numără Și Scrie Pe Frunză