RO Study
👤
Tutty
Tutty
24-09-2015
Matematică
a fost răspuns
vecini formati din sute si zeci la nr 428
Răspuns :
Melsa
Melsa
24-09-2015
daca se refera numai la sute si zeci vecinii sunt 420 si 430
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
You Are Going To Write A Blog Entry Like Ellen's. Choose One Of These Examples Of Scientific Progress. Mobile Phones The Internet Ensaio Penicillin Vaccination
Se Consideră Numerele 2⁹⁰,3⁶⁰,49¹⁵si 27¹⁰. Care Este Cel Mai Mic?
Va Rog Am Nevoie,îmi Pune Nota Pe Tema,dau Coroana
Pe Foaia De Test, Sau Pe Caiet, Scrieți Rezolvările Complete. 1. Aflați Cel Mai Mare Număr Natural N Şi Cel Mai Mic Număr Natural M Pentru Care N² < 200 <
3. Calculează, Respectând Ordinea Operațiilor. A. 86 +1 426:2 4. Află Numeralo N B. 820-3 × 98:2 Şi Cel Mai C. 274+ (940-112): 4
Bunaa , Am Si Eu O Problema Care Imi Da De Cap, DACA Ma Puteti Ajuta..Intr UN Vas Cu Volumul V=8,31L Se Afla V1=4 Moli De Azot(miu N2=28g/mol) La Temperature T=
4. Activitate În Grup. Găsiți Contraargumente Pentru Afirmația: Sănătatea - Bună Sau Rea Moştenim De La Părinți Și Orice Am Face Nu O Putem Nici Îmbunătăţi, Nic
Amintiţi-vă Regulile Unui Joc Sportiv. Explicați Oral Cum Se Desfăşoară Jocul (numă- Rul De Jucători, Durata Reprizelor; Dimensiunile Şi Marcarea Terenului; Met
6 Write Five Sentences About What You And Your Family Do On Different Days Of The Week. Then Ask And Answer In Pairs. Pol'o Reves 1. ... 2. 3. 4. 5. . E.g. A: W
Am O Cutie Cu 24 Bomboane.a Partea Parte Din Ele I-o Dau Mamaei,iar A Treia Parte,fratelui Meu,câte Bomboane Mi Au Rămas In Cutie?