RO Study
👤
Lerkar200
Lerkar200
22-09-2015
Biologie
a fost răspuns
Care sunt cele 3 tupuri de lucruri vegetale
Răspuns :
Iustina1999
Iustina1999
26-09-2015
tesuturi, celule, aparate care le conțin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Sa Ma Ajutai. 1. In Prima Saptamana De Scoala, Cai 29 De Elevi Ai Inei Clase Au Primit In Total 298 De Note: Unii Cate 8 Note, Iar Altii Cate 11 Not
Ce Inseamna Kickoff In Engleza
Daca O Piscina Are Are Inaltimea De 84 Cm Si Diametrul De 366 Cm Cati Metri Cubi De Apa Intra In Ea
Un Grup De Turisti Mananca Impreuna 15 Prajituri Si 29 Inghetate. 5 Turisti Mananca Fiecare Cate O Prajitura Si O Inghetata , Iar 3 Turisti Nu Mananca Nimic.
Se Dau Două Numere Naturale N Și K, Cu Proprietatea Că 2*k < N. Să Se Afişeze Pe Ecran Elementele Unei Matrice Pătratice De Dimensiune N, Formată Din Valoril
Determină Numarul Natural X,astfel Încât 18 Supra 2x+1 € N.
Va Rog Ajutatima Cu O Invitate La Ziua Mea Care Sa O Pot Trimite Prietenilor :D ( Mersi Mult)
Ce Stiti Despre Perspectivele Narative? Eu Stiu Ca Atunci Cand Actiunea Relatata Este La Persoana 1 Avem Perspectiva Subiectiva, Iar Cand Actiunea Este Relatata
Salut! Imi Puteti Zice Va Rog Formulele La Exercitii? a)1+3+5+...+27=? b)1×3×6×...×90=?
Cerința Gigel A Descoperit Planul Unei Piramide Magice. Planul Este Reprezentat Sub Forma Unei Matrice Pătratice De Dimensiune N, Unde N Este Impar, În Care Ele