RO Study
👤
Codrinioangeorgescu
Codrinioangeorgescu
30-05-2024
Chimie
a fost răspuns
proostilor proasteeeloor
Răspuns :
Maicanrebeca5
Maicanrebeca5
30-05-2024
ce întrebare ai dorit să pui ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Punctele În Plan Şi Trasați Graficul Funcției F. (1p) Se Consideră Funcția F: R →R, F(x) = 2x + 3. Calculaţi Suma: S=f(1) + F(2) + F(3) +........+ F(100).pls Da
Ajutați-mă Va Rog Frumos . 2. Transcrie, În Caiet, Următoarele Fraze Și Desparte-le În Propoziții. Identifică Subordona. Tele Completive Directe. A. Că Este Un
Subprogramul Nrfp Are Doi Parametri: • N, Prin Care Primește Un Număr Natural (n[2,105]); • M, Prin Care Furnizează Numărul Din Intervalul Închis [2,n] Care Ar
Sâmburele 4 De Lev Nikolaevici Tolstoi Mama A Cumpărat Prune Ca Să Le Dea Copiilor După Masa De Prânz Şi Le-a Aşezat Pe O Farfurie. Vania, Care Nu Mai Mâncase P
De La Viata Mea E Vesnic Aceeași Scrieți 3 Propoziții In Care Sa Arătați Unde E Predicatul Si Unde E SubiectulVa Rog Repede Textul Micul Prinț
Ce Se Întâmplat Cu Spiridușul Care Avea Nasul Roșu Din Textul Spiridușii Cu Nasuri Lungi
Divizorii Lui 64 Si 80 Va Rog!!!⭐
Dau Coroana Pls 5 Pls
Pls Repede, Dau Coroana
Îmi Poate Face Cineva Un Desen A4 In Creion Cu O Opera De A Lui Constantin Brâncuși? Nu Trebuie Sa Fie Ceva Foarte Detaliat Sau Perfect.