RO Study
👤
Vandreea329
Vandreea329
28-05-2024
Matematică
a fost răspuns
rezolvarea, vă roooog
Răspuns :
Blonda13Ioana
Blonda13Ioana
28-05-2024
Blahsnndjd trebuie sa te descurci n sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Obtin 48,16 Litri Etena Prin Deshidratarea Etanolului In Prezenta A 500 G Solutie H2SO4 92,3%. Ce Cantitate De Solutie H2SO4 96,4% Este Necesara Pentru Regen
Determinați Elementele Mulțimii.Plsss Am Nevoie Urgenttt
Noteza Părerea Ta Despre Atitudine Sugestiva În Enunțul Nu Ma Duceam Nici Odată Sa Întreb Ce Însemna Un Cuvânt Un Cuvânt Sau Altu- Mi-aș Fi Stricat Toată Plăcer
Pe Un Platou Se Află De Trei Ori Mai Multe Roșii Decât Ardei. La Masa Sunt Trei Persoane Și Fiecare Serveste Câte Un Ardei Și Câte O Roșie. Pe Platoul Rămân De
Am De 9 Ori Mai Multe Baloane Decât Varul Meu David Care Are 3. Câte Baloane Ar Trebui Sa-i Ofer Ca Să Avem Fiecare Același Număr? Va Rog Ajutați-mă!!!!! Dau Co
Dacă Ți S-ar Oferi În Dar Un Evantai Cu Un Desen Care Să Te Reprezinte, Care Ar Fi Acela? Motivează-ți Alegerea În 2-3 Rânduri.
Polipropena Este Un Polimer Cu O Rezistență Chimică Bună, Care Permite Obținerea Filmelor Transparente 1) Calculați Gradul De Polimerizare Al Polimerului, Știin
Perimetrul Dreptunghiului ABCD Daca AB + BC = 14 Cm Este
Se Considera F:R-R,f(x)=(x-1)(x-2)(x-3)+2. Calculati F'(3).
Numerele 35, 50, 65 Împărțite La Același Nr Nenul Dau Restul 5 Si Catul Nenul. Sa Se Afle Impartitorul.