RO Study
👤
Adrianasing
Adrianasing
21-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Rotunjit la zeci de mii380754
Răspuns :
Jeanbaros
Jeanbaros
21-09-2015
380.754=381.000
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dimitrie Are De 7 Ori Mai Multe Timbre Decat George. Dacă Dimitrie Ar Fi Arret Or Cu 31 De Timbre Mai Putin, Ior George Cu 7 Timbre Mai Mult Decât Are, It Are,
Va Rog Frumos Va Rog
Delimitează, Prin Bare Oblice Şi Numere, Propozițiile Din Fraza Dată. Citeam De Stingeam, Dar Nu Lucruri Care Să Mă Formeze.
AJUTOR URGENT AJUTOR!!!exercițiul 1
Am Nevoie Repede urmarind Tabelul Alaturat, Identificati Criteriul Ordonarii Descrescatoare A Fluviilor: Ordonati Descrescator Fluviile Dupa Celalalte Doua Cri
B) Determinaţi Numerele Naturale P Şi G, Știind Că P G = 1000 Şi [p; G]= (p; G)². .
7. Prezintă, În 30 - 70 De Cuvinte, Un Element De Continut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O 6 Puncte Secvenţă Din Fiecare Text. Primul Text-Miha
1. Fie, În Sistemul Cartezian Oxy, Punctele A(3,5); B(5,3) Şi C(1,1). Să Se Calculeze: A). Lungimile Laturilor AB, BC Şi CA. B). Dacă M, N Şi P Sunt Lungimile L
Se Dau Doua Numere A Si B,adunand Cincimea Primului Numar Cu Treimea Celui De-al Doilea Numar,obtinem 88.care Sunt Cele Doua Numere
Alegeți Afirmația Corecta Referitoare La Monoaminele Cu Nucleu Aromatic Ce Conțin 13,08% Azot : Numărul De Amine Primare Este 3 numărul De Amine Care Se Pot Dia