RO Study
👤
Biancagrosu03
Biancagrosu03
09-06-2022
Engleza
a fost răspuns
AJUTOR URGENT AJUTOR!!!
exercițiul 1
Răspuns :
Patrisia7408
Patrisia7408
09-06-2022
1)don’t have
2)should
3)doesn’t have to
4)can’t
5)can’t
6)more difficult
7)older
8)better
9)easily
10)fluent
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu
Ex.2 Va Rog!!!!! Ajutor!!!
Într-o Familie Sunt 6 Frati .Jumătate Dintre Ei Cumpara Cate 6caiete,iar Restul De 6ori Mai Putine .Cate Caiete Cumpara Cei 6 Frati?
Doi Frati Strang Impreuna 1800 Lei Pentru Tabara. Primul Ofera 750 De Lei, Iar Al Doilea 590de Lei, Ramanandu-le Sume Egale. Ce Suma A Avut Fiecare? RAPID VEEAU
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu CD||AB, CD=8 Cm, AB=12cm Și M( a) Determinati Masurile Unghiurilor Trapezului ; B) Determinati Aria Trapezului.
Ajutooooooooooorrrrrrrrr!!!!!! Să Se Determine Trei Numere Reale A B C Aflat În Progresie Aritmetică Cu Rația R Iar A-1 ,b -1 Si C+ 3 Sunt În Progresie Geo
URGET!!! Va Rog Frumos/ Dau 50 Puncte!!!!!! EXPLICAȚI-LE Sensul Expresii -eu Nu Intru La Idee Cu Una, Cu Două -om, O Dată Și Jumătate -a Băgat În Răcori -i-a Tr
Poate Cineva Sa Imi Explice Mai Detaliat Ce Face Comanda VAL In Pascal? Cu Exemple . Astept Un Raspuns .
Care Dintre Următoarele Perechi De Fracții Sunt Echivalente:
Clasa Ta A Colectat Intr O Luna 90 Kg De Deseuri ,iar Alta Clasa De 10 Ori Mai Putine.in A Doua Luna,clasele Au Colectat Egal, Adică Jumătatea Numarului 20.; Af