RO Study
👤
Pntin
Pntin
21-09-2015
Limba română
a fost răspuns
s-astept ? demonstratie
Răspuns :
Amicasapu
Amicasapu
21-09-2015
Demonstratie la ce? Specifica acest lucru
Answer Link
Anamaryaviolet
Anamaryaviolet
21-09-2015
cratima marcheaza elidarea unei litere in acest caz a vocalei
a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Rezistența Electrică A Unui Fir Metalic Omogen Aflat La O Anumită Temperatură Este Direct Proporțională Cu: A. Produsul Dintre Lungimea Firului Și Diametrul
Salut, As Vrea Sa Știu Și Eu Va Rog Sa Îmi Spuneți Dacă Este Vreo Carte Care Sa Îmbine Matematica Și Fizica Pentru Admiterea La Facultatea De Construcții Din Bu
Help My Bro:) Dau Coroana.
7.Calculați Câtul Şi Restul Următoarelor Împărţiri Şi Faceți Proba:a) 2019:37;b) 5275 : 24;c) 9543 : 302.dau Coroana Va Roggg Pana Astazi 80 Puncte
12. Calculaţi Suma Tuturor Numerelor Naturale Care, Împărțite La 4, Dau Catul 5 Si Restul Nenul.
Fie Unghiul M1 , Unghiul N1 Și Unghiul P1 Unghiurile Exterioare Ale Triunghiului MNP . Aflați Măsurile Unghiurilor Triunghiului MNP Dacă : A) Unghiul M1 = 1
Dinu Cumpara O Cutie Cu 51 De Bomboane , Dupa Ce Isi Serveste Colegii De Clasa, Ii Raman 13 Bomboane. Scrie Sub Forma De Fractie Cate Bomboane S Au Consumat Si
Care Este Diferența Dintr-un Liceu Tehnologic Si Unul Teoretic?
Va Rog Ajutati-ma La Rezolvarea Acestei Ecuatii! Multumesc, Coroana!
2. Determinați Masa De Apă, Exprimată În Grame, Care Trebuie Adăugată Peste O Soluție De Acid Clorhidric Cu Volumul De 400 ML Și Concentrația 0,025 M, Pentru A