RO Study
👤
Dorina86
Dorina86
20-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Sens opus la cuvântul drept
Răspuns :
Voinescuiulian04
Voinescuiulian04
20-03-2024
Răspuns:
strâmb aceste aste opusul
Answer Link
Aenculeseelena
Aenculeseelena
20-03-2024
Răspuns:
strâmb este opusul lui drept
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG FRUMOS SA-MI REZOLVATI SI MIE ACEST EXERCIUTIU:3+1: (2+1 Supra 4)
Buna Ziua. Vreau Să Vă Răg Să Mă Ajutați Cu Traducerea Acestor Doua Cuvinte In Latina.: „om Potrivit”. Am Cautat In Mai Multe Surse Si In Toate E Diferit. Poate
Redactează, În 80 – 150 De Cuvinte, O Naraţiune În Care Să Prezinţi O Întâmplare Reală Sau imaginară Petrecută În Timpul Unei Excursii.
Suma A Trei Numere Este 944.suma Primelor 2 Numere 749,iar Suma Ultimilor Doua Numere Este 521 . Care Sun Cele Terei Numere? Varog Ajutatima!!!
Va Rog Faceti Si Mie O Compunere Narativa Care Sa Aiba La Inceputul Propozitei Cu Copilul Cu Imaginatie Admira Tarmul Marii Albastre
Determinati Numerele Reale Pozitive A,b,c Stiind Ca Media Geometrica A Numerelor A Si B Este 2 Radical Din 2,media Geometrica A Numerele B Si C Este 6,iar Media
Buna Va Rog Repede Este Urgent!!!!!!!!!!!!!!! 1) Scrie Forma Potrivita Dupa Model: ex) Acum(azi) Atunci(altadata) ii Spun ii Arat ii Aduc
Alcatuiti 10 Propozitii Cu Subiectul Exprimate Prin Parti De Vorbire Invatate Diferite.
(2*totul Supra X+1* +x*totul Supra 1-x*la Puterea 2** -3x+6*totul Supra X*la Puterea 2*+x-2*):1*totul Supra1-x*=2x+5*totul Supra X+1*
In Figura 2 Este Reprezentata O Bucata De Material Textil Sub Forma Rombului ABCD. O Croitoreasa Are Nevoie De Suprafata Patrulatera BMND, Unde M Si N sunt Mijl