RO Study
👤
Denisafrone1
Denisafrone1
14-03-2024
Matematică
a fost răspuns
{5x y= 13
{4x 3y=6 ajutor dau coroana
Răspuns :
Sinzib55
Sinzib55
14-03-2024
Mai posteaza o data pentru ca nu se vad semnele dintre cele 2 necunoscute la niciuna dintre ecuatii si nu te pot ajuta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Polinomul: [tex] X^{3} - X + A[/tex]Sa Se Afle A, Astfel Incat Polinomul Sa Aiba Radacini Intregi. [daca Se Poate Putina Explicatie La Rezolvare Ar Fi Ide
Se Da Polinomul: [tex] X^{3} - X + A[/tex]Sa Se Afle A, Astfel Incat Polinomul Sa Aiba Radacini Intregi. [daca Se Poate Putina Explicatie La Rezolvare Ar Fi Ide
Bunaa!am Si Eu Nevoie De O Fraza Alcatuita Din 2 Propozitii, In Care Verbul"a Ajunge "sa Fie Regent Pentru O Propozitie Subordonata Subiectiva
Cel Mai Mic Nr Intreg De Doua Cifre Este ?
Cum Imi Dau Seama Cand Un Cuvant Este Format Prin Conversiune/schimbarea Valorii Gramaticale ? ....
Dintre Elementele Multimii A = { -1,0,5} Solutia Ecuatiei -3x+2x+5=0
Calculeaza Masa De Apa Care Trebuie Adaugata La 500 Cm3 Solutie 68% HNO Cu Densitatea Egala Cu 1,4g/cm3, Pentru A Obtine o Solutie De 10%.
Bunaa!am Si Eu Nevoie De O Fraza Alcatuita Din 2 Propozitii, In Care Verbul"a Ajunge "sa Fie Regent Pentru O Propozitie Subordonata Subiectiva
Spune-ti Si Mie Niste Impresii Sau Morale Pentru ' Doua Loturi ' De I.L.Caragiale . Multumesc
Cum Se Rezolva Asta : Dupa O Reducere De 10 % Pretul Unui Obiect A Devenit 54 Lei . Pretul Initial Era...?