RO Study
👤
Nicaami
Nicaami
21-06-2014
Matematică
a fost răspuns
Cel mai mic nr intreg de doua cifre este ?
Răspuns :
Petrw
Petrw
21-06-2014
numerul este -99
21-06-2014
-99 e numarul trebuie sa aiba minus ca sa fie si cum e in z
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
Redacteaza Portretul Unui Elev LenesAspecte De Urmarit:- Descrie Atitudini Si Comportamente Tipice-relateaza Fapte Ilustrativa, Punand Accent Pe Cosecintele Lor
Avem O Piramida Triunghiulara Regulata.. lungimea=18,latimea=12, Inaltimea=3.Sa Se Afle Apotema Trunchiului De Piramida Triunghiulara Regulata(at),muchia Later
Va Roj Ajutatima : O Fabrica De Conserve A Ambalat Intr-o Zi 454 De Borcane Cu Morcovi , De Doua Ori Mai multe Borcane Cu Gogosari , Iar Castraveti Cu 280 mai
Compunere Despre Cearta A Doua Berze
Daca A Ori B-c =432 Si A =18 Atunci B-c ?
Selectati Figurile De Stil ,stabiliti Rima Si Masura Din Poeazia Martisor De Ion Pillat
Alcatuieste Trei Enunturi In Care ,,i'' sa Fie , Pe Rand , Verb, Pronume Personal Si Interjectie.
Buna! Trebuie Sa Comentez Poezia Dimineata Marina De Nichita Stanescu.As Vrea Niste Idei.
Buna ! Vreau Si Eu O Propozitie In Care : -a Mea (nominativ , Nume Predicativ) -alor Mei (dativ , Complement Indirect ) Va Rog Repedee raspunsull