RO Study
👤
Namastepanda
Namastepanda
07-03-2024
Chimie
a fost răspuns
Va rog multtt! dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizarea Personajelor Prâslea Cel Voinic Si Merele De Aur
În Enunţul: "Cine Râde De Toată Lumea Ajunge De La Sine Ridicol Când Găseşte Unul De Care Nu Mai Poate Râde". - Expresiea "de La Sine" - Ce Valoare Morfologica
În Amestecul Rezultat La Hidrogenarea Acidului Metacrilic, Compusul Hidrogenat acidul Metacrilic Se Găsesc În Raport Molar 2:3. Știind Că S-au Folosit 4,48 L H
Buna!! As Dori O Lista De Carti Obligatorii Și Suplimentare Pentru Clasa A 9a , Pe Profilul Stiinte-sociale!! Știu Ca Depinde Și De Profesor, Dar Să-mi Spuneți
Stabileşte Corespondența Între Elementele Celor Două Coloane A Şi B: COLOANA A Şi Cozile Învoalte Ca Un Ghiveci De Flori Albe Romanite Streşinile Cântă Grămezi
Diferența Dintre A Și C Este 14, Iar C Este Mai Mare Decât B De 5 Ori. Află Cele Trei Numere Ştiind Că A Este Mai Mare Decât B De 3 Ori.
Radical Din 4x +5=5 Mă Ajuta Cineva.
Bunicul Construiește Un Gard Pentru A-și Împrejmui Grădina. După Ce A Construit 46 M De Gard A Constatat Că, Dacă Ar Mai Construi Încă 2 M De Gard, I–ar Mai Răm
În Amestecul Rezultat La Hidrogenarea Acidului Metacrilic, Compusul Hidrogenat acidul Metacrilic Se Găsesc În Raport Molar 2:3. Știind Că S-au Folosit 4,48 L H
Va Rog Este Urgent Dau Coroana[tex] \sqrt{ - 4x - 4} = X[/tex]