RO Study
👤
Caiachi7056
Caiachi7056
19-07-2022
Matematică
a fost răspuns
Radical din 4x +5=5 mă ajuta cineva.
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
19-07-2022
Conteaza foarte mult unde este plasat radicalul. Nu te-ai facut complet inteles in enunt.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine?Mulțumesc Mult
Cum Se Scrie Cativa Copii
Fie A B C D Un Dreptunghi Cu AB=6 M Si BC=0.04 Hma)Calculati Perimetrul Dreptunghiului Abcdb)Se Acopera Tot Dreptunghiul Abcd Cu Patrate De Latura 2 Cm. Cate Pa
Ma Puteti Ajuta Rapid? Imi Puteti Casi Un Sinonim Potrivit Pentru Cuvintele : Blandete,informa,intentiona,gasea. Va Rog Frumos Rapid. Dau Coroana. P.S = ( Maine
În Anul 1881 România Devenea Regat.Cati Ani , Câte Decenii , Câte Secole Sau Scurs Pana In Prezent
Vă Roggg,îmi Trebuie Urgent
Buna, Trebuie Sa Fac O Lucrare (pictata) Unde Planeta Nu Este Respectata. M-am Gandit Sa Fac Un Rau Cu Gunoaie, Dar Nu A Iesit. Dau Coroana!
În Fragmentul Apărură Șiruri Întregi De Acoperișuri Și Hornuri Care Sunt Funcțiile Sintactice
Analizați Gramatical Subiectul Și Predicatul Din Următoarele Enunțuria) Mihai Și Laura Vin La Școală.b) Merge Frumos Prin Orașc) El Este Medicd) Frumosul Restau
Ajutor !!!! Dau Coroană! Ordoneaza Cronologic Si Plaseaza Pe O Axa A Timpului Următoarele Evenimente Istorice:Va Rog, COMPLET!!