RO Study
👤
Elenacalin89
Elenacalin89
05-03-2024
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent va rog
Răspuns :
Mihaela44Maria
Mihaela44Maria
05-03-2024
Explicație pas cu pas:
......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Avem Numarul 648 035. Suma Dintre Cifra Zecilor Si Cifra Zecilor De Mii Ale Numarului Dat Este Egala Cu :
Tema Si Ideia Textului "домашнее Сочинение" Va Rooog!!
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fac O Compunere? Trebuie Sa-mi Imaginez Ca Sunt Un Ghid Prezentand Traditiile Pascale. Va Rog Dati-mi Cateva Idei Macar Nu Am Inspitat
Analizati Ca Parti De Vorbire Cuvintele . Primavara ,navalea ,noua , Trei , Mine ,Siret
Alcatuieste O Compunere Cu Titlul Si Inceputul: O Vinere Mare Pe Cand Soarele Auriu Mangaia --cu Atat De Multa Tandrete
Ce Este Violetul? Ce Semnifica? Ajutorrrrrrr Dau Lucrare!!!!!!!!!!!!!!!!
Calculati Media Geometrica A Numerelor : a=√81-3√3+√27 Și B= Modul De 2-√3 Inchidem Modulul +1 Supra 2-√3
Prin Arderea In Oxigen A Unei Probe Cu Masa De 69,2 G Dintr-un Compus Organic A S-au Obtinut: 53,76L(cn) De CO2, 25,2 G De H2O, 200 Mmoli De N2 Si 0,328L De SO2
Va Rog Ajutati- Ma La Aceasta Problema Fi-ti Foarte Atenti Ea Se Rezolva Prin Metoda Grafica ! Oana Si Diana Au Impreuna 124 De Alune. Daca Diana Ii Da Oanei
Si Inca 3 .... Cu Acelesi Multumiri Anticipate Si Puncte . 1. Selectează Din Următorul Text Toate Complementele În Cazult Acuzativ Şi Ordonează-le În Funcţie De