RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-09-2015
Limba română
a fost răspuns
CE INSEAMNA O COMPUNERE NARATIVA
Răspuns :
Deiutzadede
Deiutzadede
19-09-2015
O compunere
narativă
, inseamna ca ideile s-au petrecut in ordine intamplarii lor.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Simbolizează Sfârșitul Nuvelei "La Tiganci" De M. Eliade
Investigație Timp De O Săptămână, Realizează O Investigație Privind Bunătatea/răutatea Celor Din Jur Asupra Mediului Şi A Ființelor. Completează Un Tabel, Ca În
Încercuiti Adjectivele Invariabile:stângace,bej,cumsecade,perspicace,tenace,gri,atroce Va Rog Frumos Și Mulțumesc!
Trece La Numărul Plural Verbele: Ia, Iei, Este, Ești, Creez, Cânt. Vă Rog Frumos, Urgent Dacă Se Poate În Maxim 15 Minute. Vă Dau 100 De Puncte Și 10 Coroane. V
❗VĂ ROG URGENT DAU COROANA ŞI 100PUNCTE ❗Făceţi Un Text Reflexiv La Proverbul De Tudor Arghezi Placerea Durabila A Vietii E Descoperirea Lumii Din Nou. Cu Adeva
Repede Va Rog,tot Ce E Acolo
De La Tastatură Se Citește Un Nr Nat X.Afisati Suma Cifrelor Pare
Indentifica Ți Știrile Următoarele Instituții Și Organizații Din România Care Se Ocupă De Asigurarea Protecției Sociale.Precizați Pentru Fiecare Instituție Care
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Transcrie Toate Enunțurile Care Au Liniuță De Dialog (-) . Din Textul Din Poză
4. Observă Semnele Convenţionale Pentru Starea Vremii Din Desenele De Mai Jos Şi Explică ce Reprezintă Fiecare. Urmăreşte Timp De Două Săptămâni Vremea Şi Reali