Răspuns :
Răspuns:
Persoana care are grijă de mine este o femeie înaltă și ușor plinuță, cu părul blond și ochii căprui expresivi. Are o aparență maternă, cu trăsături moi și un zâmbet cald care îmi transmite siguranță și afecțiune.
Din punct de vedere moral, aceasta este o persoană responsabilă și înțeleaptă. Ea are abilitatea de a fi empatică și de a înțelege nevoile și dorințele mele într-un mod necondiționat. Este atentă la detalii și se asigură că am tot ce îmi trebuie pentru a mă dezvolta și a fi fericit.
Persoana care are grijă de mine este iubitoare și blândă, demonstrând căldură și afecțiune în fiecare gest și cuvânt. Este întotdeauna disponibilă să mă asculte și să-mi ofere sprijin emoțional atunci când am nevoie. Mă încurajează să îmi dezvolt abilitățile și să îmi urmez pasiunile, oferindu-mi susținere și îndrumare.
Aceasta este o persoană înțeleaptă, capabilă să ofere sfaturi și îndrumări în momentele dificile. Are o perspectivă echilibrată și găsește soluții înțelepte pentru problemele cu care mă confrunt. De asemenea, este răbdătoare și înțelegătoare, având capacitatea de a mă învăța și a mă ghida spre luarea deciziilor corecte.
Persoana care are grijă de mine este dedicată și devotată, găsind bucurie în a mă îndruma și a mă vedea creșând. Îmi oferă iubire necondiționată și susținere constantă, fiind mereu acolo pentru mine.
*numele* este scunda, slabuță si foarte isteata, are un suflet mare si foarte harnică