RO Study
👤
Imincu14
Imincu14
06-01-2024
Engleza
a fost răspuns
o propoziție cu cuvântul sprnd în engleză
Răspuns :
Anactin04
Anactin04
06-01-2024
Spring surrounds us with a lot of nature
Answer Link
Pumagheorghe
Pumagheorghe
06-01-2024
The spring is my favorite season
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
28. Rezolvati Prin Metoda Reducerii Sistemele De Ecuații. Doar Problema 28 Punctele D Si E. Rapid Va Roggg!!!!
Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercitiu Va Rog Dau Coroana! Pentru......kilograme De Banane Și.......kilograme De Portocale S-au Plătit.......lei.Un Kilogram De
Un Viticultor Foloseste 200 De Litri De Soluție De Piatră Albastră 15% Pentru A Pulverizs Vița De Vie.Câtă Substanță Pură Este Necesară Pentru A Produce Această
Vă Rog Cat Mai Repede,dau Coroană
CE AM SIMŢIT - Competenţe Emoţionale Ce Reacţie Am Avut/ Cum Mi S-a Părut/ Ce Am Simţit Faţă De - Povestea Lui Raskolnikov/Sonia/ Dunia/ O Situație Din Roman. (
Andrei A Cumpărat O Jucărie Un Stilou Și O Carte. Stiloul A Costat Cât Două Jucării Iar Cartea Cât Patru Jucării. Dacă Jucăria Este Mai Ieftină Decât Cartea Cu
La O Florărie S Au Adus 780 De Fire De Flori S Au Vândut 20 De Buchete A Câte Șapte Flori Și 35 De Buchete A Câte Trei Flori Și 18 Buchete A Câte Cinci Flori Câ
În Clasa A Patra Sunt De Două Ori Mai Multe Fete Decât Băieți. Află Câţi Băieți Sunt În Clasă, Dacă Sunt În Total 33 De Elevi. Aceasta Problema Este De Raport Ș
Va Rog Frumos Expresiile 2020.dau Coroana
1.2020, 250 De Ani De La Naşterea Marelui Compozitor 3 Melodie A Formației Phoenix Cu Introducere Solistică De Flaut Drept 4 Necesar În Executarea Gestului Dir