RO Study
👤
Jsnisnsjsasoxx
Jsnisnsjsasoxx
01-01-2024
Engleza
a fost răspuns
Ex 2,urgent va rog dau coroană
Răspuns :
Mirunapatrascan61
Mirunapatrascan61
01-01-2024
2) 1. Becky looked tired because she didn’t sleep very well.
2. She was terrified because she got to the edge of a cliff and jumped off.
3. In her dreams she could fly because she had wings.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Îmi Răspundeti Dau Coroana!!!
21 Triunghiul ABC Este Dreptunghic, Unghiul B = 90°. Se Ştie Că BC = AB√2 Dam Şi AC = 6√2 Dam. Arătați Că Aria Triunghiului Este Mai Mică Decât 34 De Ari.
Ex 14 Si 15 Va Rog Cu Desen dau Coroana
9 Făt-Frumos Din Povestea Noastră De Început, Îşi Notează În Jurnal Ce Distanţe Parcurge Cu Bicicleta. Vrea Să Vadă În Cât Timp Parcurge 50 De Km. Luni A Mers 1
Imi Trebuie Rezumat La Cartea Vrajitorul Dintos (urgent Dau 100 Puncte)
Se Considera Funcțiile F,g:R—>R,f(x)=2x-1,g(x)=5x-4 Și,pentru K€Z,mulțimile F(k)={x€R/f(x)egal K}.Determinați Cel Mai Mic Număr Întreg K Pentru Care F(k)UG(k
Ex 12 Va Rog ( Dacă Nu Se Vede Bine Nu Am Ce S-a Fac Asa Am Primit Poza De La Doamna Profesoară)
16. Aflați Numerele Reale Pozitive A, B, C, Stiind Că Media Geometrică A Numerelor A Şi B Este 6√6. Media Geometrică A Numerelor B Şi C Este 2√15, Iar Media Geo
Sp 3. Figura Alăturată Reprezintă Schița Unui Teren. Punctele A, B, C Şi D Sunt Vârfurile Unui Paralelogram Cu A= 30° Şi BC = 80 M. Din Punctul D Trebuie Constr
Fie Patrulaterul Comvex AB CD In Care Se Cunosc Triunghiul ADC Dreptunghic Isoscel Unghiul D = 90° Și Măsura Unghiului C este Media Aritmetice A masurilor U