RO Study
👤
Creangaalexa
Creangaalexa
13-09-2015
Matematică
a fost răspuns
3/20 tansforma in numar zecimal
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
13-09-2015
3/20=0,15
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Domnit
Domnit
13-09-2015
3/20=0,15
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este O Ghicitoare -am Un Om Mititel,face Gardul Frumusel
Motorul Unui Dispozitiv Are Puterea De M . A ) Ce Lucru Mecanic Efectueaza Forta Dezvoltata De Motor , In Timp De O Ora ?b ) In Practica Se Foloseste Si Alta Un
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Predicativa , Introdusa Prin Adeverbul Relativ ' Cum '
1.Dati Exemple De Gene Alele.2.Comentati Prezenta Lor La Plante,animale Si Oameni.Multumesc.Nu Sunt Obligatorii Amandoua!
ΔABC DREPTUNGHICm(unghiuluiA)-90°AD perpendicular Cu BCDC Egal Cu 4cmAD:?aflati Aria ABCBDegal 40cm
Este Ghicitoare-am O Grebluta Cu Cinci Dintisori ,pe Zi Imi Trebuie De Mii De Ori
Va Rog Am Nevoie Disperata De Aceasta Rezolvare.. Multumesc..Intr-un Triunghi Dreptunghic Lunigimea Ipotenuzei Este De 20 De Cm Iar Masura Unghiului Dintre Medi
Vreau Sa Va Intreb Cum Pun In Evidenta Trasaturile Unui Personaj ? Mai Precis Personajul Din Fragmentul Textului Romanul Adolescentului Mop...daca Ma Puteti Aju
Ce Inseamna Cadrul Natural ??
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Predicativa , Introdusa Prin Adeverbul Relativ ' Cum '