RO Study
👤
Chisca
Chisca
04-08-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu,cuvantul jilava
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
04-08-2015
poiana cu flori este jilava de la roua
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2(x+3)-5(2x+1)=12x-19 ( Rezultatul Trebuie Sa Fie 1) 5(x-2)-2x+3(x+1)=6+7x ( Rezultatul Este -13 ) VA ROG SA MA AJUTATI :3 MERSIIIII .
Va Rog Cum Se Spune In Germana La Stea?
Ce Inseamna Habla Si Canción?
1) La Disciplina Optionala ,,Micii Ecologisti'' Numarul Baietilor Este Cu 7 Mai Mare Decat Numarul Fetelor. Daca Ar Mai Veni 3 Fete , Atunci Numarul Fetelor Ar
Prezinta In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnificatia Secventei: ''Eu Stiu Ce Stiu''. (din Textul Fata Capitanului De Mircea Eliade)Va Rooooooooooooog !
Anca Este Cu 5 Ani Mai Mica Decat Sora Sa.Ele Au Împreuna Varsta Mamei Cu 12 Ani În Urma .Stiind Ca Mama Are Acum 35 De Ani, Sa Se Afle Varsta Fiecarei Fete.
Cum Se Conjuga Verbul "venir" In Franceza La Perfect Simplu, Mai Mult Ca Perfectul Si Viitor???? repede Dau Coroana
Construieste Enunturi Cu : 1.Pronume Personal In Cazul Dativ, Nume Predicativ 2.Adjectiv Prronominal Posesiv In Acuzativ, Atribut Adjectival
Spuneti-mi Care Sunt Numerele Fără Soț Și Numerele Cu Soț
Realizeaza O Compunere Cu O Intamplare In Padure, In Compunerea Ta Trebuie Sa Ai: -Introducere -Cuprins -Incheiere Ps: Titlul Trebuie Sa Fie "La Padure"