RO Study
👤
Jessy13
Jessy13
11-04-2015
Spaniola
a fost răspuns
Ce inseamna habla si canción?
Răspuns :
Katherine13
Katherine13
11-04-2015
Habla -a vorbi
cancion-cantec
Answer Link
Аноним
Аноним
11-04-2015
habla -a vorbi.....
cancion-cantec
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Naturale Este 2016.Siind Ca Impartind Diferenta Lor La Numarul Mai Mic Obtinem Catul 3 Si Restul 11 Aflati Cele Doua Numere.Va Rog Ajutatima
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Secvența: ȘASE Absolvenți DIN Ultimii Zece ANI Ai Studiilor Universitare De Specialitate
Intr-o Livada,jumatate Din Numarul Pomilor Fructiferi Sunt Meri.Dintre Pomii Ramasi Mai Sunt 6 Pruni Reprezentand 2 Supra 5 Din Numarul Lor.Cati Pomi Fructiferi
Denumiri De Produse Folosite La Garnisirea Bucatelor.Enumerati Normele De Igiena Si Protectie A Muncii In Timpul Liber Cu Cutitul De Bucatarie
Comentează În Maximum 5 Rânduri : Să-mi Para Ca Totuși Lumina , Și Farmec În Magica Fire.... , A Gândului Chinuri Mi-adorame, Și Du-mă Cu Tine Iubire
Ai Confirmat Încă Adresa De E-mail. Nu Te Putem Informa Despre Răspunsurile La Întrebările Tale. Confirmă Adresa De E-mail Şi Vei Primi 10 Puncte Caută Aici Înt
Va Dau Coroana Ajutatima Cât Mai Repedeimaginează-ti Ca Soldatelul De Plumb Si Dansatoarea Ar Fi Putut Vorbi. Despre Ce Ar Fi Putut Discuta? Scrie Dialogul Ce A
Completeaza Tabelul Dupa Model Adjectiv In Substantiv Glumet, Credincios, Minunat, Suparacios, Inalt, Vesel, Friguros, Cald
Pe Un Perete S-a Montat Un Mozaic Cu Flori Format Din 4 Placi Identice.observa Reprezentarea Grafica Micsorata Aunei Placi .stiind Ca Fiecare Placa Este Acoper
Formulati Un Dialog, Prin Care Propuneti Unei Persoane Sa Va Insoteasca La Circ. Folositi Un Ton Cald ,afectiv ,convigator.