RO Study
👤
Veve2003
Veve2003
13-07-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este o imagine dinamica.
Răspuns :
Cureaale
Cureaale
13-07-2015
Imaginile dinamice se incadreaza in categoria imaginilor artistice si contine expresii,sintagme ce se refera la miscare(bate vantul ,fuge pana acasa,zboara).Se mai numesc si imagini de miscare,motorii sau motrice.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13 Supra 25 - 0,25 Dau Coroana
9, Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.12. O Reacție De Forma: A → Produşide Reacţie Are La 400°C Constanta De Vitezăk=6,8-10-3 Min-1Determinati:a) Ordinul De Reacție;b) După Cât Timp Concentrația
Rezultatul Calcului [3:(-3)] La Puterea 3 - (-2):2
Scrie Toti Divizorii Impari Ai Numarului 60.va Rog......
M-am Gandit La Un Numar L-am Adunat Cu 8 Rezultatul L Am Inmultit Cu -3 Din Noul Rezultat Am Scazut 56 Si Am Obtinut Numarul L A Care M Am Gandit La Ce Numar M
Completati Tabelul Urmator:
Salutare Am De Facut Un Referat La Engleza Despre Ce Am Invatat La Informatica In Primul An, Doar Ca Nu Stiu Atat De Multa Engleza Incat Sa Fac Asta, Si Nici Nu
Scrie O Compunere De 10-15 Randuri Care Sa Contina:-3 Substantive Proprii-2 Substantive Compuse-5 Substantive Comune, Subliniaza Substantivele Cu O Linie.DAU CO
Suma A Trei Numere Este 1166. Diferența Dintre Primul Număr Şi Al Doileaeste De 383, Iar Diferența Dintre Primul Şi Al Treilea Este De 587. Determinațicele Trei