👤

sarut mana ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos cu o compunere de sfarsit de cls.a 4a

Răspuns :

A venit. A venit si aceasta zi. Sfarsitul clasei a 4-a. Au trecut 4 ani, nici nu stiu cand au trecut. Imi amintesc cu drag prima zi de scoala. Copii cu flori in mana si invatatori. Totul era nou pentru mine.  In primul an a fost mai greu,pana ce ne-am cunoscut si obisnuit unii cu altii a durat ceva timp.In al doilea an,a fost minunat. Deja ne-am obisnuit ,ne-am cunoscut si a fost mai usor. Imi amitesc de toate prostiile si tampeniile pe care le-am facut,noi toti,impreuna. Al treilea an..nici nu mai zic,excursii,distractii,farse si certuri.Acum,ultimul an..ne-am schimbat..am crescut dar noi tot o familie am ramas. Poate ca ..nu vom mai fi toti,nu o sa o mai vedem pe doamna invatatoare.dar in inimutele noastre,familia noastra nu va fi uitata niciodata. Va iubesc doamna invatatore,va iubesc familia mea. Colegii mei !
Ste
Imi aduc aminte, cu sfiala inca, de prima zi de scoala. Nu prea intelegeam exact ce urmeaza sa se intample cu mine, cu noi.Gandul meu era tot la gradinita de care abia ma despartisem in vara respectiva. Clasele cu randurile de banci aliniate pur
si simplu m-au emotionat.Cautam din priviri jucariile de la gradi. Nu le vedeam.
In schimb , am vazut tabla agatata pe perete, catedra si bancile clasei. Privirea mi-a fost apoi atrasa ca un magnet de chipul dumneavoastra. Nu stiu de ce, dar eram sigur ca-mi intelegeti nedumerirea. Privirea ni s-a intersectat pentru cateva secunde, iar de atunci am avut siguranta ca totul va fi bine. Si a fost excelent!
Ne-ati daruit incredere, intelegere,astfel incat, uite asa, pe nesimtite timpul a trecut atat pentru mine, cat si pentru colegii mei si...cu regret trebuie sa va spun : sarutmana dna invatatoare, nu am sa va uit niciodata!