RO Study
👤
Alexfunkey20
Alexfunkey20
16-06-2015
Matematică
a fost răspuns
6t-235Kg in Kg sau in t
Răspuns :
Dumi34
Dumi34
16-06-2015
6t=6000kg
6000 kg-235 kg=
5765kg
6t-.0,235t=
5,765t
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Are Perimetru De 320m Iar Latimea Este De 3 Ori Mai Mica Decat Lungimea.Sa Se Afle Laturile Dreptunghiului.
Afla Doua Nr Direct Proportionale Cu 7 Respectiv 10 A Căror Suma Este 340
Ionel A Cheltuit 20 Lei Cu Care A Cumparat Ziarul ,un Pachet De Guma Care A Costat 5 Lei Si O Carte De Colorat Care A Avut Acelasi Pret Cu Pachetul De Guma.cat
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Exercitiile Astea, Va Rog
Va Rog Ex 3 4 5 Va Dau Coroana Plus Puncte 100 Textul,,Eu Plec În Pădure, Ca Sa Mai Aduc Ceva De Mâncare. Voi Încuiat Usa .Cand Oi Veni Eu ,am
Ajutoor...am Nevoie Urgent De Ajutorul Vostru...ofer 20 De Puncte...am De Nevoie De O Parere Sau O Impresie Despre Lectura A B C De Alexandru Andrițoiu De 5-6 R
Fie ABC Un Triunghi Cu (unghiul B) = 90 Grade. Numiți Ipotenuza Triunghiului Dreptunghic ABC. Va Rog Mult Și Desenul
Se Scrie Un Sir De Numere Naturele Pentru Care Primul Nr Din Sir Este 3 Si Orice Alt Numar Al Sirului Incepand Cu Cel De Al Doilea Este Egal Cu Suma Dintre Prec
O Poiezie Scurta Despre Calitatile Unui Elev
Intrun Triunghi Dreptunghic,unghiurile Ascutite Sunt.......... Toate Unghiurile Unui Triunghi Echilateral Au Masura Egala Cu............ Masura Unui Unghi Exter