RO Study
👤
Marinka3
Marinka3
05-09-2022
Chimie
a fost răspuns
cine mă ajută dau coroana
Răspuns :
Bridgi12398
Bridgi12398
07-09-2022
Cei cu OH sunt bazele,acizii sunt O si NaCl este o sare iar in viata reala este sarea de bucatarie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Prepoziti Are Cazul Dativ ?
Realizeaza O Descriere A Animalutului Tau Preferat ; Dai Compunerii Tale Un Titlu Potrivit
Se Dau Trei Numere Naturale. Suma Primelor Doua Este 38, Suma Ultimelor Doua Este 36, Iar Suma Dintre Primul Si Ultimul Este
A) Media aritmedica A Patru Numere Este 170. Aflti Numerele Stiind Ca Al Patrulea Numar Este 80.b) Stiind Ca 2ab\a+b=144 Sa Se Afle Media Arimetica A Numerelor
As Dori O Compunere Cu Vizitarea Gradini Zoologice
Buna Am O Nelamurire:Exercise 5.Write Suitable Questions For These Answers:Reporter:.......................................,Jack?Jack:I'm Ten.R:................
Diferenta Dintre Un Numar si Sfertul Sau Este 372 Care Este Numarul
Suna Varstelor A Doua Surori Este De 31 Ani.Calculand Nr De Ani Peste Care Suma Varstelor Va Fi De 39 Ani?Si Am Variante De Raspuns:9 Ani8 Ani2 Ani4 AniDaca Put
Segmentul [AB] Are Lungimea 84cm.Un Punct M "e" (apartine) [AB] Il Imparte In Parti Drect Proportionale Cu Numerele 3 Si 4.Afla Lungimea Segmentelor [AM] Si [M
Un Produs S-a Ieftinit Cu 5%, Adica Cu 6 Lei. Cat Costa Produsul Dupa Ieftinire?