RO Study
👤
Davidbucur2010
Davidbucur2010
31-08-2022
Matematică
a fost răspuns
va roggg am nevoie urgent
Răspuns :
PisPisPufos
PisPisPufos
31-08-2022
Răspuns:
in atașament
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Triunghiu
Triunghiu
31-08-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traducerea Din Engleza In Romana La : "we Ride On"
Prietenul Meu Are 35 De Timbre Iar Sora Mea 39.Ghiceste Cate Timbre Pot Avea Eu,știind Că Am Mai Multe Decât Prietenul Meu Si Mai Puține Decât Sora Mea.
Ma Interesează A Și C Ul Fără Răspunsuri Directe, Ci Rezolvarea Cu Explicații. Mersi Anticipat
Realizează Un Poster Cu Titlul ,, Măști Morfologice'' , Prin Care Sa Ilustrezi Valorile Morfologice Ale Cuvintelor : Si , De , Iar Si Dar , Într-un Mod Cât Mai
Traducere:Rezolva Ecuatiile De Mai Jos Pentru A Afla Ce Număr Merge Cu Fiecare Litera. Apoi Introdu Fiecare Litera În Spațiul De Mai Jos.Cuvintele Vor Răspunde
Rezerva De Aur A Unei Banci A Crescut Cu 15% Anul Acesta Ajungand La 980 Tone . Afla Cantitatea De Aur Pe Care O Avea Banca Anul Trecut.
Ce Inseamna Mod De Expunere??Si Doua Exemple Va Rog...
Mihai Are La Dispozitie Placi Dreptunghiulare, Fiecare Avand Dimensiunile De 10 Cm Si 7 Cm. a) Calculati Latura Patratului Ce Poate Fi Construit Cu 70 Astfel De
Determinati Volumul Solutiei De Hidroxid De Calciu 0,2M Care Reactioneaza Cu 400 Ml Solutie De Acid Sulfuric 0,1 M
Problema Arabului Si Camilelor Un Arab Bătrân Avea Trei Feciori Mai Avea Și 17 Camile Aceasta Era Toată Averea Lui Simțind Dusei Bătrânul În Pragul Morții Hotăr