👤
Lavilavi06
a fost răspuns

Compuneti o scrisoare adresata parintilor (sa fie o naratiune) cu tema la munte, in tabara sau la mare

Răspuns :

Dragi parinti

Imi este foarte dor de voi !Aici totul este foarte frumos , dar nu va pot  scoate din cap chipul vostru plin de blandete!
                      am vazut foarte multi munti , am invatat foarte multe chestii noi , am escaladat munti , mi-am facut noi prieteni , am auzit povesti cu fantome noi la focul de tabara , am mirosit aerul proaspat al muntilor , am vizitat multe sate , am mancat tot felul de mancaruri noi pe care nu le-am mai gustat vreodata , am luat 
retete noi de la bucatari pe care vreu sa i le aduc mamei si bunici sa le incerce , 
am pictat pe sticla , am cantat la niste tobe adevarate ,am invatat poezii noi , povesti si basme noi , am vizitat si Targu Jiul si am vazut Coloana Infinitului si poarta sarutului caci a inceput sa ploua  , m-am dat in carturi si am imbracat haine traditionale romanesti. 
                         Sper sa va fi placut scrisoarea pe care am scriso!

Cu drag , 
                                                                                     (numele tau)