👤

Grija faţă de lucruri. Imaginează-ţi un scurt text, de 7-8 enunţuri, în care bicicleta din textul citit i-ar spune lui Ebbson cum îşi doreşte să fie îngrijită şi reparată.​

Grija Faţă De Lucruri Imagineazăţi Un Scurt Text De 78 Enunţuri În Care Bicicleta Din Textul Citit Iar Spune Lui Ebbson Cum Îşi Doreşte Să Fie Îngrijită Şi Repa class=

Răspuns :

AnaCh

Pentru a realiza un text din perspectiva unui obiect neînsuflețit, este nevoie să apelăm la imaginația noastră. În al doilea rând, ne ajută să citim opera literară din care face parte acel obiect, pentru a-i înțelege mai bine condiția.

• Prin urmare, ce ar spune bicicleta lui Ebbson?

Dragă Ebbson, eu sunt un vehicul pe cât de simplu de folosit, pe atât de complex din punct de vedere al părților mele componente. Îmi place să merg pe drumuri potrivite mie, dar și ție: dacă suntem în oraș, ai grijă să folosești pistele speciale pentru mersul pe bicicletă. Apoi, îmi prinde tare bine dacă după fiecare drum mai lung mă cureți și verifici dacă nu am pierdut vreo piuliță. Chiar dacă e posibil să mă stric din când în când și tu să crezi că nu mă poți repara, te rog să ceri ajutorul unui adult și îți promit că în scurt timp ne vom putea plimba din nou.

Aici poți găsi mai multe detalii despre personificare: https://brainly.ro/tema/362259?referrer=searchResults

#SPJ1