RO Study
👤
Sorinsorin13
Sorinsorin13
23-08-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie acum va rog
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
23-08-2022
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat și cu atât!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Cu Numerele Potrivite Doar Coloana B
Log In Baza 3 Din 24 - Log In Baza 4 Din 6
SUBIECTUL II. (40 Puncte) Fie Funcţiile F, G : (0, ∞)→ R, Unde F(x)=3x' (2-In X) Si G(x)=x'(-Inx). A) Să Se Arate Că Funcţia G Este O Primitivă A Funcţiei F. B)
Geografie Clasa A XI-a Seral Test 4 I. Încercuiţi Răspunsurile Corecte Din Enunţurile De Mai Jos: 1. Mediile Naturale Cu Modificari Limitate De Circa 50%, Din P
Realizati Analiza Sintactica A Urmatoarei Fraze: Nu-i Deloc Intelept, Ioane, Sa-i Lasi Mereu Pe Altii Sa Te Conduca, Mai Ales Ca Aud Tot Mai Des Spunandu-se Ca
Calculaţi Raportul Numerelor A Şi B, Unde: A = 2¹ +2³+25+. Rezolvare: *** +2 Şi B=4° +4² +4² +...+4²0.
Ajutati-ma Va Rog Cu O Rezolvare Cat Mai Explicita Pentru Exercitiul De Mai Jos! Raspunsul Corect E D) 2022, Dar Cum Pot Ajunge La El? Cum Explicitez Legea De C
15. Determinati Cifrele Distincte A Si B, Astfel Încât Ab Și Ba Să Fie Numere Prime. Mulțumesc!
In Figura Alaturata Sunt Reprezentate Patratul ABCD Si Triunghiul Echilateral CDE, Iar AB=6 Cm. Distanta De La Punctul C La Dreapta AE Este Egala Cu:
Completati Urmatoarea Scrisoare Cu Replicile Potrivite: Dear Sir/ Madam, I Am Particular Interested In Your Computers And I Would Appreciate More Information Ab