👤
a fost răspuns

Descrie în cel putin 10 rânduri cea mai frumoasă amintire a ta legată de anotimpul primă- vara. Vei avea în vedere: - găsirea unui titlu potrivit - folosirea corectă a semnelor de punctuaţie - folosirea unui limbaj potrivit descrierii tale DAU COROANA!!!!​

Răspuns :

Cea mai frumoasă amintire a mea legată de anotimpul primăvară, este de prin data de 1 martie.

În regiunea țării mele, în data de 1 martie, fetele dăruiesc mărțișoare sau brățări asemănătoare băieților, în scopul de a vesti tuturor că primăvara a sosit. Fetele pot daruii și profesorilor, dar și procesoarelor mărțișoare, alături de flori sau ciocolată.

Iar, în data de 8 martie, băieții vor da flori fetelor de la care au primit mărțișor.

Însă băieții din clasa mea sunt unii dintre cei mai lași.

Stați să vă povestesc...

Era întâi martie, și, desigur, trebuie, să dăm mărțișoare băieților. Dar... surpriza mare. Destui băieți lipsesc. În drum spre școală, chiar am vazut pe unul că mergea în direcția opusă cu ghiozdanul în spate. L-am întrebat, nimic. Și nu bănuiam să lipsească mai mulți, sub pretextul de a se tunde. Și era cam frig afară.

Așa că, doamna noastră de română, când a văzut că au sosit abia în a cincea oră, penultima, i-a cam certat, și a și râs de ei. Că nu se merită să dai mărțișoare unor băieți ca ei.

Însă surpriza cea mai mare, e că, exact la ultima oră, de matematică, doamna ne-a dat un test surpriza. Majoritatea clasei știa, însă doar băieții nu.

Ghiciți cât au luat... 4

un patru mareee în catalog

Eu am luat un 8.... o da!

Și de atunci, băieții și-au cerut scuze de la noi, cumpărandu-ne o ciocolată.

cam atât, și întâmplarea e 100% reală