RO Study
👤
Hoticonelu
Hoticonelu
22-08-2022
Limba română
a fost răspuns
am pus si textul de la ex 2
Răspuns :
GrayStillAska69420
GrayStillAska69420
22-08-2022
Răspuns:
ce??????????????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Fac Media Proportionala A Numerelor 9-5 radical Din 3 Si 5 Radical Din 3 +9?
Determinati Lungimea ( In Dm ) A Laturii Unui Cub In Care Incape Urmatoarea Cantitate De Apaa) 8 Litrib) 27 Litric) 640 Dld) 21,6 Dale) Un Klf) 13,13hl
La Primele 2 Puncte (a Si B) Stiu Cum Se Face..dar La Ultimul Nu Imi Dau Seama...la A) Se Face Cu Teorema Lui Pitagora?
Dupa Simplificarea Raportului X La Puterea 3 -x La Puterea 2 Supra X La Puterea 2 -1,x Apartine R-{-1;1} Este Egal Cu....
Imi Rezolva Cineva Macar Parte I si A II.Sa Vad Cum Se Face Ca Maine Dau Examen.
Cum Aflu Inaltimea Intr-un Triunghi Dreptunghic?
In Laboratorul De Biologie , Daca Se Aseaza Cate 2 Elevi La Un Microsop , Atunci La Ultimul Microscop Ramane Un Singur Elev . Daca Sse Aseaza Cate Trei Elevi La
. Un Pix Costă 5 Lei. După O Reducere Cu 20%, Preţul Pixului Este De … LeiImi Da Cu Virgula... :|
Intr-o Urna Sunt 12 Bile Albe,14 Bile Rosii Si 16 Bile Negre . Se Extrage O Bila. Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Alba Sau Neagra Este Egala Cu.
Buna.La Examen La Subiectul I..am Scris La Exercitiul 4 Asa:prezenta Elementelor De Prozodie.Modul Principal De Expunere Este Descrierea,iar Timpul Verbal Este