RO Study
👤
Bribri90
Bribri90
22-08-2022
Engleza
a fost răspuns
vaaaaa roooooog muuuuuuuultttttt
Răspuns :
Andreeagheorghe1
Andreeagheorghe1
22-08-2022
Răspuns:
1. g.
2. a.
3. d.
4. h.
5. b.
6. c.
7. e.
8. f.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Exerciții La Geometrice Ajutați Mă Va Rog.
Scrie O Compunere Din Câte Cinci Propoziții Simple Și Tot Atâtea Dezvoltate. Dai Un Titlu Potrivit
Va Rog Ajutorrr Am Nevoie De Curiozitati Despre Lut Si Olarit Cu Cit Mai Multe Cu Atit Mai Bine. Va Multumesc. Dau Coroana!!!
Intr-o Cutie Erau 20 De Pungi Cu Bomboane. Unele Pungi Aveau Cate 9 Altele Cate 11 Bomboane Toate Pungile Insumand 190 Bomboane. Afla Cate Pungi Cu 9 Si Cu 11
Daca Cu 32 De M De Stofa Se Confectioneaza 25 De Costume Atunci Cu 80 Cate Cistume Ies
Luca Pune În Bagaj Obiecte Care Pot Cabtari Împreuna Cel Mult 3kg Si 500g. Stiind Ca Obiectele Sunt Cele Ilustrate Alaturat, Verifica Daca Bagajul Lui Se Încadr
Intr-un Bloc Sunt In Total 20 De Apartamente Cu 2 Si 4 Camere. Stiind Ca Blocul Are 54 De Camere Afla Cate Apartamente Sunt Cu 2 Camere Si Cate Cu 4 Camere.
Hei Cine Imi Da O Copunere De 8 Randuri Cu Primavara?
Determinați Numerele Reale X Și Y Astfel Încât 2 | X-6 | + | 2x - 5y +3 |=0..... | | Reprezintă Modul
Se Consideră Mulțimea A={-1,+2,-3,-(-1),-(+5)}.Determinați Mulțimile: a) A Intersectat Cu Z b)A Intersectat Cu N c)A\N d)A U Z Vă Rog Mult Să Mă Ajutați, Chiar