Răspuns :
O calatorie prin Europa nordica
Europa Nordica cuprinde urmatoarele tari: Danemarca Finlanda Islanda Norvegia Suedia Estonia Letonia Lituania.
Eu am citit intr-o carte ca in Norvegia se castiga bine si sunt multe atractii turistice.
Ziua ma gandisem doar ca vreau sa ajung in Norvegia.Seara am visat ca cineva vorbea intr-o limba ciudata cu mine.Credeam ca sunt in China fiindca scrisul era intortocheat.Defapt in centru la Oslo.Se facea o parada formata din aproximativ 7000 de soldati.
- Hei , trezeste-te ! E timpul sa mergi la scoala !
Defapt era mama.Am sarit din pat gandindu-ma ca azi e ora de geografie si ma asculta doamna despre Norvegia.Eram gata sa iau un 10 mare !
Europa Nordica cuprinde urmatoarele tari: Danemarca Finlanda Islanda Norvegia Suedia Estonia Letonia Lituania.
Eu am citit intr-o carte ca in Norvegia se castiga bine si sunt multe atractii turistice.
Ziua ma gandisem doar ca vreau sa ajung in Norvegia.Seara am visat ca cineva vorbea intr-o limba ciudata cu mine.Credeam ca sunt in China fiindca scrisul era intortocheat.Defapt in centru la Oslo.Se facea o parada formata din aproximativ 7000 de soldati.
- Hei , trezeste-te ! E timpul sa mergi la scoala !
Defapt era mama.Am sarit din pat gandindu-ma ca azi e ora de geografie si ma asculta doamna despre Norvegia.Eram gata sa iau un 10 mare !
Aș călători în țările din nordul Europei, am văzut multe documentare și am observat locuri minunate, dar și oamenii sunt altfel, apreciază prietenia, sunt sociabili, prețuiesc mult natura. Mi-a plăcea să fac un circuit turistic prin toate țările nordice. În Islanda aș vedea gheizere, vulcani activi și calote de gheață, su biserica din Reykjavik, foarte frumoasă. În Danemarca aș vizita muzeele din capitala Copenhaga. Vizita în Norvegia mi-ar da negreșit șansa să văd fiordurile, peisajele Alpilor Scandinavici, în Suedia m-aș delecta să văd capitale - supranumită Veneția Nordului, iar în Finlanda mi-ar surîde să văd întinderile necuprinse de păduri, mulțimea lacurilor. Desigur, că nu aș pierde ocazia să mă întâlnesc cu eschimoșii, să le văd igluuri-le, să gust din bucatele tradiționale ale nordicilor, să călătoresc la Capul Nord, să vizitez satul lui MOȘ CRĂCIUN, să admir faimoasele aurore boreale! Vise...!