RO Study
👤
Neculaisefora
Neculaisefora
10-08-2022
Limba română
a fost răspuns
este "preșul" un substantiv?
Răspuns :
GabyXD127
GabyXD127
10-08-2022
Răspuns:
Da
Sper ca ți-am fost de ajutor!
Answer Link
Cameliaristea0
Cameliaristea0
10-08-2022
Răspuns:
da ,,preșul'' este un substantiv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Ca Parti De Vorbire Cuvintele . Primavara ,navalea ,noua , Trei , Mine ,Siret
ABCD-Paralelogram masura Unghiului A Este 42 Grade Si 30`(minute) aflati Masura Unghiului B p.s. Explicati Mi Simie Caam Uitat Cum Se Face Multumesc!!!!
Salut! Am Nevoie De O Compunere Narativa Cu Titlul "Razboiul Jucariilor" Cat Mai Repede Posibil. Sa Fie Intre 8-12 Randuri. Mersi!
1.Desenati Un Pătrat Cu Latura De 4 Cm Si Apoi Calculati Aria Lui.(nu Trebuie Desenat) 2.Calculati Si Exprimați Rezultatul În Cl:28,2ml+0,06dl -0,021l = 3.Calc
Analizati Ca Parti De Vorbire Cuvintele . Primavara ,navalea ,noua , Trei , Mine ,Siret
Alcatuiti O Propozitie Din Cuvintele: Azi, Vezi, Mananci, Frumos, Gustos, Sushi, Pitzza, Restaurant, La , Copil, Pe Canapea, Cu , Aylin. repeddeee Dau Coroanaa
PLISSS HELLLLLP! Imaginati-va Ca Primiti O Mostenire Importanta Sau Castigati Un Mare Premiu.Povestiti Ce Ati Face Cu Banii Respectivi. VA ROG AJUTATI-MA!!!!!
PLISSS HELLLLLP! Imaginati-va Ca Primiti O Mostenire Importanta Sau Castigati Un Mare Premiu.Povestiti Ce Ati Face Cu Banii Respectivi. VA ROG AJUTATI-MA!!!!!
Care Este Ultima Cifra A Fiecaruia Din Numerele : 3^197 , 4^1997 , 5^1997 , 6^1997 , 7^1997 , 8^1997 , 9^1997