RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-08-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana macar un exercițiu sa fie
Răspuns :
Triunghiu
Triunghiu
08-08-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dreptunghiul ABCD Are Lungimea Laturii AB Egala Cu 24 Cm , Iar Masura Unghiului Dintre Diagonal Egala Cu 60 Grade . Atunci :a) BC?b)BD ?C) D( D;AC)
Buna! Intr-o Operatie De Impartire , Suma Dintre Deimpartit Si Impartitor Este De 3759, Catul Este 35 Si Restul 87.Aflati Deimpartitul Si Impartitorul. Ajutatim
1. Dupa Ce A Cheltuit 3 Supra 5 Din Banii Primiti De La Bunicul Si Inca 24 De Lei , Andrei A Ramas Cu 40 Lei . Cati Lei A Primit De La Bunicul?2.Daca Inmulti
Scrie 4 Numere Naturale Consecutive ,pare,in Ordine Crescatoare Unul Dintre Ele Fiind 54.Multumesc!
Calculati:b=[tex] 2^{4} [/tex]si La Puterea 2+[tex] 3^{9} [/tex]/[tex] 9^{4} [/tex]*3-([tex] 2^{2})^ ^{10} [/tex]/(3*[tex] 2^{5} [/tex]+[tex] 2^{5})[/tex]-([te
UN ELEV ARE LA BIOLOGIE NOTELE 10,8,9 .MEDIA ACESTIUA ESTE '?????
Simplificati Fractiile : 3 La Putere N+2 * 5 La Putere N+1 Supra 15 La Putere N+1
Suma A 4 Nr Este 32.Daca Primul Nr L-am Mari Cu 3 ,pe Al 2 -lea L-am Mari De 3 Ori ,pe Al 3-lea L-am Micsora De 3 Ori, Iar Pe Al 4-lea L-am Micsora Cu 3 ,cele P
Un Calator Are De Facutun Drum ,In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea
O Cloșca Scoate8 Pui Pe Zi Timp De 3zile.APatra Zi Mai Scoate 2 Pui.Cati Pui A Scos In Total?